Digitalisering drog fullt hus på jordgubbsseminarium

Digitalisering i pocketformat var temat för EFLs traditionsenliga jordgubbsseminarium i slutet av juni. Att ämnet är hett bekräftades av att seminariet var fulltecknat till sista plats. EFL fortsätter sin digitala satsning och erbjuder i höst kursen Digitaliseringens vad och hur för företag som vill jobba med strategier och verktyg för att förbättra sin marknadsposition i nya digitala tider.

bild6

– Vårt jordgubbsseminarium i slutet av juni är en trevlig tradition för EFL. Vi vill med detta passa på att ge våra kunder en inspirationskick inför sommarledigheten i hängmattan, säger Per Malmberg, affärsutvecklare på EFL. Han fortsätter: Detta ger oss en bra möjlighet att ge ett smakprov på aktuella teman i vårt utbud. Ett kvitto på att digitalisering är hett är att seminariet var övertecknat. 90 personer kom för att lyssna till ”Digitalisering i pocketformat”.

EFL-medarbetaren Bo Andersson, digitaliseringsexpert, gav på dryga timmen tumregler för hur affärsmodeller håller på att ändras i takt med digitaliseringens utveckling – och hur det är viktigt att som företag vara med på tåget.
– Kartan håller på att ritas om, och har gjort så länge. Det är hög tid att börja fundera på vilka fantastiska möjligheter detta ger er verksamhet och hur ni kan definiera er affär, sa Bo Andersson.

EFL satsar stort på digitalisering i kombination med affärsutveckling. I höst erbjuds utbildningen Digitaliseringens vad och hur för företag som vill ta ett grepp kring sina digitala strategier och få verktyg för att utnyttja möjligheten att förbättra sin marknadsposition när spelreglerna förändras.
– I kombination med vår Business Solutions kurs Creating the attentive company ger Digitaliseringens vad och hur ovärderliga verktyg för att navigera sin verksamhet framåt med markadens nya spelregler, säger Per Malmberg.

Läs mer:
Creating the attentive company
Digitaliseringens vad och hur
Digitalisering i pocketformat