EFL Ledarskap i organisationer igång med en rivstart

Vårens omgång av EFLs uppskattade kurs Ledarskap i organisationer är igång med en rivstart. I förra veckan gick kursens inledande ledarskapsinternat av stapeln. För deltagarna väntar nu 20 veckor av gedigen ledarskapsutbildning blandad med strategi och organisationsutveckling med sammankomst en kväll i veckan.

”En rejäl ledarskapskurs” – så brukar den kallas, EFL Ledarskap i organisationer – vilket anspelar på att kursen ger det där lilla extra för dig som utöver att utveckla dina ledarskapsfärdigheter även vill kunna sätta dessa i ett sammanhang av strategi och organisationsutveckling. Kursen inleds med ett två heldagars ledarskapsinternat som syftar till att lägga grunder för de fortsatta veckornas studier och svetsa deltagargruppen samman.

EFL Ledarskap i organisationer har en unik position på marknaden med sin kombination av ledarskap, strategi och organisationsutveckling. Den sätter ledarskapet i ett sammanhang och ger konkreta verktyg för den som vill utveckla såväl sig själv som den organisation man representerar. EFL Ledarskap i organisationer är en av EFLs många uppskattade kurser som ger rejäl utväxling. Våren 2015 gav deltagarna kursen ett snittbetyg på 9,3 av max 10.

-Ledarskap, mål, strategi och organisation är intimt förknippade med varandra. Våra deltagares omdöme om kursen är entydigt att man genom att förstå denna helhet får en betydande hävstång på sitt ledarskap. Vi är givetvis mycket stolta över detta, säger Per Malmberg som är affärsutvecklare på EFL.

EFL Ledarskap i organisationer startar nästa gång i januari 2017.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Läs mer om EFL Ledarskap i organisationer:
efl.se/program/ledarskap/efl-ledarskap-i-organisationer
efl.se/nyheter/en-rejal-ledarskapskurs