EFL och Lunds Nyföretagarcentrum återupptar samarbete om stipendium till Årets Nyföretagare

Lunds Nyföretagarcentrum (LNC) och EFL återupptar sitt samarbete kring stipendiet till Årets Nyföretagare. Vinnaren av utmärkelsen Årets Nyföretagare kommer att belönas med en plats på EFL:s utbildning Affärskunskap – ”Civilekonom på 8,5 dagar”.

Christer Wallin, vd för Lunds Nyföretagarcentrum och Henrik Lundgren, vd för EFL

Lunds Nyföretagarcentrum fyller en mycket viktig funktion och vi är både stolta och glada över att kunna vara med och stötta och vara en del av detta sammanhang, säger EFL:s vd Henrik Lundgren. Att bli utsedd till Årets Nyföretagare i Lund är en fin utmärkelse, och vi hoppas att stipendiet på utbildning hos oss kan bidra till vinnarens möjligheter att ta sitt företagande till ytterligare nivåer, säger Henrik Lundgren.

Den 10 april kommer pristagaren av stipendiet till Årets Nyföretagare att presenteras vid Lund Grand Prix.
– Juryn i Lunds Nyföretagarcentrum arbetar med att ta fram pristagaren i ”Årets Nyföretagare” som ska presenteras vid Lund Grand Prix den 10 april i år. LNC är med och hjälper ungefär 100 företag igång årligen så även i år är konkurrensen om det prestigefyllda priset stort. Fjorårets vinnare gick hela vägen och blev ”Sveriges Nyföretagare” i riksfinalen, säger Christer Wallin.

Affärskunskap

Affärskunskap – ”Civilekonom på 8,5 dagar” är en utbildning som på ett inspirerande, kul och spännande sätt går igenom företagsekonomins byggstenar. Målgruppen är personer som inte har någon formell utbildningsbakgrund och som på ett enkelt och smidigt sätt vill lära sig såväl ekonomisk terminologi som tankesätt. Läs mer