EFL Skräddarsytt: Hur gör man en riktigt bra rekrytering?

Med fokus på hur man gör en riktigt bra rekrytering startade dagen för deltagarna på EFL:s rullande utbildning C-management tillsammans med Mercedes. Under två dagar har de fördjupat sig i rekrytering och personalutveckling på denna sjätte och sista modul av programmet.

Hur lyckas man rekrytera och utveckla kvalificerade och kundorienterade medarbetare som alltid presterar på högsta nivå? Och hur tar man hand om sin befintliga personal så att den utvecklas på bästa sätt?

Med fokus på personalfrågor träffades deltagarna på senaste omgången av EFL:s och Mercedes C-magagementprogram på Quality Hotel i ett grått och regnigt Malmö.

Tillsammans har deltagarna fördjupat sig inom områdena strategi, kund och marknad, processhantering, ekonomi, ledarskap och personalfrågor under 12 dagar det senaste året.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

EFL Skräddarsytt

På EFL är vi specialister på att skräddarsy unika utbildningsprogram som adresserar din verksamhets specifika utmaningar.

Vår spetskompetens sträcker sig allt från ledarskap, affärskunskap, styrelseutveckling till ekonomi och juridik – och en skräddarsydd utbildning kan innehålla ett eller flera ämnesområden, allt anpassat efter era utvecklingsbehov. Vår styrka ligger i att tillsammans med våra kunder bygga akademiskt grundade kunskaper förenad med praktiska insikter och omedelbara verktyg.

Läs mer om EFL Skräddarsytt