”En robust ledarskapsutbildning”

När Josefin Krondahl fick rollen som butikschef för Hemköp i Dalby, bestämde hon sig efter tips från sin chef att gå EFL Ledarskap i organisationer. I höstas ägnade hon en kväll i veckan åt att vässa sina kunskaper i hur man leder team, ledarskapsteorier, projektledning och strategisk ledning.

”Jag skulle rekommendera alla människor som känner att de behöver en robust och forskningsbaserad, men samtidigt tillgänglig, ledarskapsutbildning att gå EFL Ledarskap i organisationer”, säger Josefin Krondahl, som gick utbildningen i höstas.

Hej Josefin! Hur kom det sig att du sökte dig till Ledarskap i organisationer?
Min chef rekommenderade utbildningen till mig mot bakgrund av att jag behövde ”mer kött på benen” för att kunna axla rollen jag fått som butikschef för Hemköp i Dalby.

Vilka är dina bästa take aways?
Det har varit oerhört lärorikt att ta del av den kunskap och erfarenhet som funnits i gruppen och att lära sig från andra branscher. Sedan måste jag ge en stor eloge till vår lärare, Stefan Sveningsson, som utöver att ha bidragit med massor av ny kunskap och spännande case, även varit mästerlig på att få med och engagera alla trots sena kvällar.

Varför och vem skulle du rekommendera att gå Ledarskap i organisationer?
Jag skulle rekommendera alla människor som känner att de behöver en robust och forskningsbaserad, men samtidigt tillgänglig, ledarskapsutbildning att gå denna. Det är inget du lär dig för dagen utan något du alltid kommer bära med dig.


EFL Ledarskap i organisationer
På EFL Ledarskap i organisationer stärks du i din roll som strateg, chef och ledare. Du tillgodogör dig formell kunskap och utvecklar din individuella förmåga och färdighet under 17 veckor (sammankomst vanligtvis en kväll per vecka och ett tvådagars ledarskapsinternat). Sammankomsterna består av föreläsningar, workshops, praktikfallsdiskussioner och gästföreläsare. Nästa program startar den 1 september. Läs mer

Vill du veta mer?

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!