FordonsData – ny medlem i EFLs företagsnätverk

Vi hälsar IT-företaget FordonsData varmt välkomna till EFLs företagsnätverk! FordonsData förser fordonsbranschen med kompletta affärssystem, och har en kundportfölj som omfattar fler än 500 kunder.

FordonsData erbjuder lösningar som omfattar programvara, hårdvara, projektledning, utbildning, installation och support. De är leverantör av olika systemstöd för BMW, Citroën, Fiat Group, Honda, Hyundai, Kia, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Toyota, Subaru och har nyligen blivit officiell partner till Ford Motor Company. I kundportföljen finns mer än 550 kunder, 6 500 dagliga användare och en årsomsättning på över 100 miljoner.

Som medlem i EFLs företagsnätverk får de tillgång till ett brett kontaktnät, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, medlemsdagar, tillgång till Hot Spot-nätverksgrupper, samt det absolut senaste från forskningsfronten. Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 80 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFLs nätverk.

Läs mer om EFLs företagsnätverk