Game City – ny medlem i EFLs företagsnätverk

Game City startades hösten 2013 av ett antal spelföretag i regionen med syfte att ta vara på och utveckla de faktorer som gör södra Sverige till ett starkt och spännande spelkluster. Välkomna till EFLs företagsnätverk! 

Den svenska spelbranschen går som tåget och fortsätter att utmärka sig på den globala spelarenan. Från 2014 till 2015 växte branschens omsättning med 41% till 12,5 miljarder kronor, vilket är en fördubbling på två år. Game City startades hösten 2013 av ett antal spelföretag i regionen med syfte att ta vara på och utveckla de faktorer som gör södra Sverige till ett starkt och spännande spelkluster. Visionen är att södra Sverige ska vara Europas i särklass ledande region inom utveckling av digitala spel. Föreningen har idag 25 medlemsorganisationer i regionen.

Som medlemmar i EFLs företagsnätverk får de tillgång till ett brett kontaktnät, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, medlemsdagar, tillgång till Hot Spot-nätverksgrupper, samt det absolut senaste från forskningsfronten. Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 80 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFLs nätverk.

Läs mer om EFLs företagsnätverk