Inspirationsseminarium

Välkommen att inspireras och diskutera ledarskap i organisationer med EFLs ledarskapsexpert Stefan Sveningsson på STUDIO i Malmö den 13 december. 

efl_8132_350x240pxDet finns få saker som är så omdebatterade som ledarskap. Ledarskap ses ofta som avgörande för organisationers utveckling och och en viktig förklaring till såväl organisationers framgång som misslyckande. Men vad innebär egentligen bra ledarskap och vad är realistiskt att åstadkomma? Och vad är skillnaden mellan ledarskap och chefskap?

Under ett par timmar fördjupar vi oss i om hur man skapar ett bra arbetsklimat med engagerade och motiverade medarbetare, god sammanhållning och stämning, samt hur man kan påverka hur människor tänker, värderar och känner för sitt arbete.

stefan_sveningsson_300x300pxMed ledarskapsexpert Stefan Sveningssons hjälp navigerar vi mellan olika begrepp, trender och resultat från forskningen och diskuterar och reflekterar över ledarskap i ett organisationssammanhang.

Inspirationsseminariet är ett smakprov på kursen Ledarskap i organisationer, där Stefan är kursansvarig, som startar den 17 januari.

Läs mer:
Ledarskap i organisationer
EFL Ledarskap i organisationer – en rejäl ledarskapskurs

FAKTA

TID
Tisdagen den 13 december kl 17.30-19.30. Mingel från kl. 17.

PLATS
STUDIO, Nordenskiöldsgatan 24, Malmö

KOSTNAD
Arrangemanget är kostnadsfritt. Först till kvarn.

MER INFO
Kontakta Cathrin Cronqvist
046-222 68 40
cathrin.cronqvist@efl.se

ANMÄLAN
ann-mari.nilsson@efl.se