”Jag ville ha en formell utbildning för att bli ännu vassare”

Daniel Sandblom valde att gå Diplomerad Marknadsekonom för att få en formell utbildning och bli ännu vassare inom marknadsföring. Efter programmet har han både hunnit med en längre utlandsvistelse och att starta eget företag. 

Daniel_Sandblom_3390_350x240pxDiplomerad Marknadsekonom är ett 2-årigt program inom strategisk och operativ marknadsföring. Programmet utvecklar deltagarna i att analysera, motivera och fatta kvalificerade beslut inom marknadsföringsområdet.
– Programmet gav en bra helhet från marknadsföring till redovisning och organisation, säger Daniel Sandblom som idag driver Wellington Communications, vars affärsidé är att hjälpa företag med effektiv digital kommunikation.

Daniel och hans kursare ägnade en kväll i veckan under två år åt EFLs akademiska diplomprogram. För Daniels del var en viktig del att få ett kvitto på kunskaperna och en gedigen plattform för den fortsatta karriären.
– Jag är civilingenjör i grunden och hade jobbat med marknadsföring ett antal år, säger Daniel. Kände att jag ville ha en formell utbildning för att bli ännu vassare. Efter utbildningen känner jag mig mer kompentent och ha även fått ett utökat kontaktnät via kursdeltagarna.

Läs mer om Diplomerad Marknadsekonom