Kenya-teamet skickar en hälsning

Deltagarna på vårt Executive MBA Class of 2016 har den gångna veckan varit i sex olika afrikanska länder för sitt skarpa “International Business Project” på temat “Banking in Africa” som genomförs tillsammans med KPMG. Kenya-teamet skickar en hälsning: 

Kort_kenya-team

”Dagarna i Nairobi har varit intensiva, intressanta och lärorika. Det är helt otroligt vad folk har tagit sig tid för att samtala om den framtida Kenyanska banken, trender och utmaningar. Vi har mött personer som närmast kan liknas med bankvärldens Steve Jobs eller politikens Kennedys.

Våra kontakter på KPMG i Nairobi har varit hjälpsamma med att ordna möten, för i Kenya är det personliga kontakter som ska till för att lyckas få till ett möte. Vi har MYCKET att tacka Gustav Ericsson, entreprenör i Nairobi för. Utan hans ovärderliga hjälp hade vi aldrig fått möta exempelvis giganter som Bob Collymore, CEO Safaricom eller Joshua Oigara, CEO Kenya Commercial Bank.

Nu ser vi fram emot att komma hem för att analysera och konsolidera våra tankar i en rapport som förhoppningsvis kan bidra till att ytterligare utveckla bankerna i Kenya.”

Pernilla, Maria, Johan och Klas
(Kenya-teamet)

Läs mer om Executive MBA på www.executivemba.se