”Leading IMPACT känns framåttänkande och energifullt”

Med start den 9 oktober påbörjar Emma Järund, Affärsområdeschef på Helsingborgshem, EFL:s Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program med förhoppningen att få ”en rolig och utmanande resa där teori och gruppens olika erfarenheter och reflektioner får tydlig koppling till verkligheten”.

Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program grundar sig i en framgångsrik modell som använts och förfinats under mer än 20 år på EFL:s Executive MBA-program i partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Emma Järund, som i grunden är civilingenjör i riskhantering och brandingenjör, har tidigare sneglat på Executive MBA, men fastnade för Leading IMPACT.
– Jag har varit intresserad av att gå en Executive MBA sedan flera år tillbaka. Jag har alltid sökt nya insikter och kunskap genom kurser, seminarier och olika nätverk men inte hittat tid att gå ett så här omfattande program tidigare. I samband med att vi nu tar fram en ny affärsplan för Helsingborgshem var tiden rätt att kombinera egen utveckling med stor nytta för företaget. EFL har dessutom fått goda rekommendationer från en av mina kollegor, som gick programmet i tidigare tappning, vilket väger tungt. Jag läste också programbeskrivningarna för flera andra managementprogram men fastnade för Leading IMPACT som kändes mest framåttänkande och energifullt.

Sedan 2016 arbetar Emma som Affärsområdeschef för Bygg och Fastighetsutveckling på Helsingborgshem och ingår i företagets ledningsgrupp. Dessförinnan var Emma byggchef, projektledare innan dess som konsult. Privat har hon familj med man och tre barn. Nu ser hon fram emot en ny typ av utmaning.
– Min passion är utveckling. Jag är nyfiken och hittar inspiration överallt. Jag vill genom programmet utveckla min förmåga att ta alla de idéer och möjligheter som finns till implementerade förändringar genom en positiv utvecklingsresa tillsammans med kollegor och medarbetare.

Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program kopplas deltagare och organisation väldigt nära samman med syfte att få maximal utväxling på insatsen. Programmet erbjuder på ett unikt sätt en uppsättning tekniker, strategier och strukturer för att på riktigt koppla ihop och integrera lärandet med organisationens kontinuerliga förändring och utveckling – något som tilltalar Emma.
– Jag förväntar mig en rolig och utmanande resa där teori och gruppens olika erfarenheter och reflektioner får tydlig koppling till verkligheten. Jag ser fram emot att träffa många nya spännande människor som kan bredda mitt perspektiv ytterligare.

LEADING IMPACT

EFL:s Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program är ett gediget executive ledarskaps- och managementprogram i toppklass. Det utvecklar dig som individ i din förmåga att leda och utveckla din verksamhet, samtidigt som det ger din organisation betydande värde i sin affärsutvecklingsprocess.

Programmet, som omfattar 15 månader med start den 9 oktober, är en vidareutveckling av vårt mycket uppskattade Executive MBA-program och ett ovärderligt verktyg för dig som vill utveckla dig och samtidigt ta din verksamhet till nya nivåer.

Läs mer om Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program