Leading IMPACT – nytt executive ledarskaps- och managementprogram

Hösten 2019 startar EFL:s nya flaggskeppsprogram Leading IMPACT – Executive Management and Leadership program. Programmet är en vidareutveckling av vårt mycket uppskattade Executive MBA-program och ett ovärderligt verktyg för dig som vill utveckla dig och samtidigt ta din verksamhet till nya nivåer.

Se trailern om Leading Impact

EFL är för närvarande i slutfasen av att ta nästa steg i utvecklingen av vårt uppskattade Executive MBA-program till nästa generations ledarskaps- och managementprogram: Leading IMPACT.

Med 50 års erfarenhet av executive education och med mer än 20 års kunskap av att framgångsrikt leverera Executive MBA i partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet har EFL utvecklat en djup förståelse och genuin insikt i vad dagens ledare och managers efterfrågar och behöver för att möta de utmaningar som väntar.

Vi har genom åren använt denna erfarenhet och kunskap för att i etapper utveckla ett av marknadens mest nytänkande Executive MBA-program. Ett program med en design och pedagogik nära deltagarnas dagliga verksamheter, och en pedagogik som kännetecknas av en tät symbios med deltagarnas skarpa strategiska utmaningar i realtid. 

Nu tar vi denna kunskap ytterligare ett steg mot nästa generations executive ledarskaps- och managementprogram.

Leading IMPACT – Beyond Executive MBA

Leading IMPACT är ett 15 månader långt ledarskaps- och managementprogram i toppklass, som ger dig förutsättningarna att tillsammans med ledande experter, pedagoger, praktiker och innovatörer ordentligt spetsa dina färdigheter i management, ledarskap, strategi och affärsutveckling.

Programmet tillhandahåller en uppsättning tekniker, strategier och strukturer för att på riktigt koppla och integrera lärandet med ditt företags eller organisations kontinuerliga utveckling och förändring. Leading IMPACT har en pedagogisk idé och design som garanterar att du som deltagare kommer att stå väl rustad med ett vältränat personligt och strategiskt ledarskap och de färdigheter och förhållningssätt som krävs för att leda med ett ordentligt avtryck.

Läs mer om Leading IMPACT på www.leadingimpact.se

Vill du veta mer?
  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!

Välkommen att kontakta oss

Tony Åkesson
telefon: 046-222 68 43
e-post: tony.akesson@efl.se