När det brinner i knutarna!

Om situationsanpassat ledarskap och hur man leder i snabb förändring handlar dagens digitala träff för de 75 deltagarna på PartnerMentor-programmet. På plats i ”EFL-studion” har vi EFL:s Executive MBA– och Styrelseprogramsalumn Linus Eriksson, som är Trafikdirektör på Skånetrafiken, samt värdföretagen CGI och Bona. 

De 75 mentorerna och adepterna från Alfa Laval, Axis, Baxter, Bona, CGI, E.ON, Orkla och Tetra Pak anslöt sig digitalt till dagens PartnerMentor-träff om hur man leder i snabb förändring med Linus Eriksson – Brandingenjören som idag är Trafikdirektör för Skånetrafiken. Som ansvarigt befäl när 90 familjer blev hemlösa när Potatisåkern i Malmö brann, ansvarig för all tågtrafik snövintern 2010 och som Trafikdirektör på Skånetrafiken i Coronatid har Linus massor av erfarenheter och insikter som han delar med sig av.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Partner Mentor-programmen, som har getts i EFL:s regi i snart femton år, bygger på att ett antal företag går samman och matchar mentorer och adepter över företagsgränserna. Under åtta månader träffas mentorerna och adepterna för seminarieträffar, diskussioner och erfarenhetsutbyte.


Mer information

Läs mer om:
EFL Skräddarsytt

Kontakta oss:
Andreas Olsson, operativ säljchef, 046-222 68 47 eller andreas.olsson@efl.se

PartnerMentor-företag