Ny affärsutvecklare i EFL-teamet

Vi välkomnar Niklas Sjölund som ny Affärsutvecklare i vårt team! Niklas kommer senast från rekryterings- och bemanningsföretaget Bravura, där han som som Account Manager ingått i en stark säljorganisation med fokus på att bygga nya kundrelationer.

EFL:s nya Affärsutvecklare Niklas Sjölund

Välkommen Niklas! Hur känns det efter första veckan?
Mitt första intryck är hur välkomnande alla är och hur mycket tid övriga kollegor avsätter för att verkligen fokusera på mig och att jag snabbt ska känna mig som en del av dem. Jag får konstant påminna mig att jag bara varit några dagar på EFL, då det känns som att jag varit här mycket längre. Det känns mycket kul att äntligen vara på plats och ser fram emot vad kommande veckor har att bjuda på!

Vad tilltalar dig med EFL:s varumärke och programutbud?
EFL för mig är ett varumärke som står för kvalité. Det är också en symbol för kunskap och jag får direkt förtroende för personer som på ett eller annat sätt associeras med EFL:s verksamhet. Om det så är kollegor, professorer eller kontakter på LinkedIn, så vet jag att det är en person som är mån om att utvecklas och som har drivet att hela tiden vilja bli bättre. EFL är ett kvitto på hög kunskap, viljan att bli bättre och att man är en person med stor företags- och affärsförståelse.

Vad ser du mest fram emot att kunna tillföra till EFL-teamet?
Efter en vecka med mycket interna möten och workshops så ser jag nu fram emot att få komma ut och träffa kunder och företag. Utbildning är för mig är en otroligt positivt laddad produkt, så att få jobba med personer/företag/organisationer och deras utveckling ser jag verkligen fram emot. Att få bidra till en verksamhets utveckling, genom individers personliga utveckling är något jag verkligen ser fram emot att få ta del av. Därför är det så kul att vara en del av EFL teamet och ser fram emot vår gemensamma resa framåt.