Pitchtävling på medlemsföretaget Ideon

Edon Ramadani och hans företag Everyday Solutions Sweden AB, var bäst på att sälja in sitt koncept i en pitchtävling på vårt medlemsföretag Ideon. Priset var en deltagarplats i EFLs nätverk Ex Ante Marknad. Grattis och välkommen!

På EFL arbetar vi aktivt med att öka närvaron på våra medlemsföretag. Senaste tilltaget var när vi deltog vid ett event på vårt medlemsföretag Ideon när Ideon Innovation arrangerade en pitchtävling. Olika företag fick ”pitcha” affärsförslag som bedömdes av åhörarna. Vid pitchtävlingen medverkade EFL i juryn som valde ut det vinnande laget, parallellt med detta samlade vi in intressenter till vår utlottning av en utbildningspremie!

Edon Ramadani och hans företag Everyday Solutions Sweden AB vann pitchtävlingen då de i tuff konkurrens med de andra medtävlande lyckades bäst med att sälja in sitt koncept. Denna pitchtävling är ett återkommande inslag på Ideon Innovation. Edon fick som pris en deltagarplats i EFLs nätverk Ex Ante Marknad under våren 2015. Grattis och välkommen säger vi från EFL.

EFL Edom Ramadani Everyday Solutions
Edon Ramadani, Everyday Solutions Sweden AB, vann pitchtävlingen

Tanya Kolyaka på Greinon Engineering AB vann en utbildningspremie gällande EFLs utbildning i Affärskunskap, som startar på nytt 19 mars 2015.

EFL och Ideon AB har ett offensivt samarbete vilket bl a rymmer ömsesidigt medlemskap i varandras nätverk och att medlemsföretag i Ideons nätverk erhåller medlemsrabatten på EFLs utbildningar.

Läs mer om medlemskap i EFL