20/4 Seminarium om digital marknadsföring

Varmt välkommen till en förmiddag på temat ”digital marknadsföring – lika mycket strategiskt affärsverktyg som kommunikationsmetod”. Lyssna och diskutera med Sean Duffy, en av landets främsta experter i ämnet och som har arbetat med exempelvis Ikea, Volvo, SAAB och Pfizer och är en flitigt anlitad talare. Förmiddagen är ett smakprov på kursen Digital Marketing och nätverksgruppen Ex Ante Marknad.

Sean_Duffy_350x240pxFör många företag, inom såväl industrin som snabbrörliga konsumentvaror, blir digital marknadsföring en allt mer betydelsefull framgångsfaktor. Ofta är det rent av en nödvändighet för att överleva. Men vad är egentligen digital marknadsföring, och hur viktigt är det för just mitt företag? Hur kan det användas? På vilket sätt kan det bidra till att min organisation når sina affärsmål? Hur kan man utforma en effektiv strategi för digital marknadsföring? Hur kan den utvärderas? Och hur kan man använda t ex social media och content marketing för att skapa relationer i tidigare skeden med kunder?

Varmt välkommen att lyssna till och diskutera dessa och andra viktiga och intressanta frågor med Sean Duffy. Som en av landets främsta experter i ämnet har Sean arbetat med exempelvis Ikea, Volvo, SAAB och Pfizer och är en flitigt anlitad talare. Med intressanta och inspirerande exempel från verkligheten belyser han viktiga strategiska såväl som taktiska aspekter relaterade till digital marknadsföring. Sean håller även i EFLs Business Solutions-kurs Digital Marketing som ges i höst.

Moderator är Jörgen Adolfsson. Seminariet ges på engelska.

Detta är ett smakprov på vår nätverksgrupp Ex Ante Marknad och kursen Digital Marketing. Ta chansen att prova på!

DIGITAL MARKETING
På Digital Marketing kommer Sean under tre dagar att sätta digital marketing i rampljuset. Kursen startar den 8 december. Läs mer om Digital Marketing

EX ANTE MARKNAD
Ex Ante Marknad är en nätverksgrupp för dig som är aktiv inom marknadsföring och vill hålla i gång dina kreativitet och uppdatera dig med aktuella ämnen och trender inom marknadsföring. Läs mer om Ex Ante Marknad

FAKTA

TID
Onsdagen den 20 april kl. 8.30-11.00 (frukost serveras från kl. 8.00)

KOSTNAD
Arrangemanget är kostnadsfritt. ”Först till kvarn.”

PLATS
EFL, Scheelevägen 15b, Lund

MER INFO
kontakta Cathrin Cronqvist
cathrin.cronqvist@efl.se
046-222 68 40

ANMÄLAN
ann-mari.nilsson@efl.se