Uppskattad fireside chat med Qlik:s VD Lars Björk

EFL bjöd sina nätverksföretag och alumnigrupper på en exklusiv fireside chat med Qlik:s VD Lars Björk.  På temat ”Från lokal till global – utmaningar längs vägen” handlade samtalet om affärsutveckling, digitalisering, ledarskap och vad som utifrån erfarenheterna från Qlik:s utvecklingsresa krävs i ett bolags olika tillväxtfaser.

Lars Björk, VD för Qlik har varit med på stora delar av företagets smått otroliga resa från ett lokalt skånskt företag till ett multinationell koncern med en omsättning på över 700 miljoner dollar, 2 500 anställda medarbetare och 43 000 kunder i 120 länder varav företaget har egen representation i 24 av dessa länder.

På fredagsmorgonen delade han med sig av sina lärdomar och erfarenheter från denna resa för EFL:s företagsnätverk och alumnigrupper. Inspirationssammankomsten hade formen av ett informellt samtal mellan Lars Björk och medverkande deltagare med EFL-medarbetaren Paul Pierce som moderator.

Med sina erfarenheter att ta bolaget såväl till som från börsen pratade Lars Björk öppenhjärtigt om skillnader i att vara privat/publik, investerar-relationer, ledarskap, företagskultur, tillväxt samt hur man bygger framgångsrika team och gör språng till ”nästa nivå”.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger dig tillgång till ett brett kontaktnät, ett omfattande utbildningsutbud till förmånligt medlemspris, rådgivning och utveckling, samt det absolut senaste från forskningsfronten. I dagsläget är drygt 80 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Läs mer om EFL:s företagsnätverk

Inspirationsseminarium 29 juni


Performance Management – Hårda verktyg för mjuk förändring? Läs mer och anmäl dig

HotSpot-nätverksgrupper

I våra nätverksgrupper får deltagarna utbyta erfarenheter med andra i regionen, och vända och vrida på sina utmaningar tillsammans med ledande experter! Läs mer om:
Hot Spot Digitalisering – lanseras i höst
Hot Spot Ekonomi
Hot Spot HR