Uppstart av Region Skånes Mentorprogram

Fram till april kommer våra 50 deltagare att träffas för seminarier och möten mellan mentorer och adepter. Tillsammans kommer de att stärka sig i sin chefsroller och sin personliga utveckling.

Under ledning av processledare Margaretha Alexandersson fick deltagarna under första dagen fördjupa sig i mentor- och adeptroller, samt hur man kan arbeta med feedback, coachande perspektiv och målsättning. Dagen rundades av med besök av regiondirektör Lars Åke Rudin som delade med sig av sina erfarenheter och tankar kring ledarskap och mentorskap.


Skräddarsydda utbildningar för företag

På EFL är vi specialister på att skräddarsy unika utbildningsprogram som adresserar din verksamhets specifika utmaningar. Vår spetskompetens sträcker sig allt från ledarskap, affärskunskap, styrelseutveckling till ekonomi och juridik – och en skräddarsydd utbildning kan innehålla ett eller flera ämnesområden, allt anpassat efter era utvecklingsbehov. Vår styrka ligger i att tillsammans med våra kunder bygga akademiskt grundade kunskaper förenad med praktiska insikter och omedelbara verktyg. Läs mer om EFL:s Företagsanpassade utbildningar >>