NIBE:s framgångsrika förvärvshistoria

Varmt välkommen till vårens Alumniträff!

På EFL:s alumniträff den 30 mars får du möjlighet till att få en inblick i hur NIBE-koncernen framgångsrikt arbetar med sin förvärsprocess, förvärvsstrategier, samt integration av förvärvade bolag. Även Delphi, som under många år varit NIBE:s rådgivare i dessa frågor, bidrar med sina erfarenheter.

Värmeteknikföretaget NIBE har en lång och framgångsrik historia av förvärv av starka varumärken och produkter som kompletterar deras befintliga sortiment. Nu senast gick man ut med att man för samtal om potentiellt förvärv gällande hela eller en majoritet av Fujitsu General.

 

Hans Backman, Group CFO på NIBE, Terese Leire, advokat på Delphi, och Matts Kärreman, forskare inom Corporate Governance på Lunds universitet och programansvarig för EFL:s Styrelseprogram

På denna alumniträff får du ta del av vilka nyckelingredienser NIBE har identifierat för framgångsrika M&A och vilka lärdomar de har gjort genom åren kopplade de till de olika stegen i deras förvärsprocess.

Du möter EFL-alumnen Hans Backman, Group CFO på NIBE, som delar med sig av NIBE:s strategier, lärdomar och best practice kring deras förvärvsprocess. Detta gör Hans tillsammans med Terese Leire, advokat på Delphi. Matts Kärreman, forskare inom Corporate Governance på Lunds universitet och programansvarig för EFL:s Styrelseprogram håller ihop eftermiddagen.

Alumniträffen vänder sig till dig som har gått Executive MBA, Leading Impact eller Styrelseprogrammet. Begränsat antal platser.

 

Varmt välkommen med din anmälan!

 

EFL Alumniträff

TID
30 mars, kl 16.30-18.30
Vi inleder med mingel, bubbel och snittar

PLATS
Lund (lokal meddelas i anslutning till träffen)

FÖR VEM
För dig som EFL-alumn från Executive MBA, Leading Impact eller Styrelseprogrammet (kostnadsfritt)

MER INFO
Kontakta Magnus Nenzén:
magnus.nenzen@efl.se
046-222 68 41

ANMÄLAN

Efl