Förstärk din kapacitet i att hantera komplexa utmaningar

På EFL möter vi många verksamheter som brottas med frågor kring hur man ökar sin förmåga att hantera komplexa utmaningar. Detta har bl.a. lett till att vi utvecklat vårt program Leading IMPACT – ett nya generationens executive management- och ledarskapsprogram. Den 21 januari har du, som medlem på något av EFL:s medlemsföretag, möjlighet att komma på ”After Conference” till Reimagine Leadership 2030 och lyssna till några av de mest framstående och nytänkande i hur man i organisationer framgångsrikt arbetar med förändringar i en allt mer snabbföränderlig verklighet. 

Lyssna till Dave Snowdens tankar om sensemaking i komplexa situationer

I en allt mer komplex och snabbföränderlig värld behöver vi nya sätt att förstå organisationers förutsättningar och utmaningar. Det krävs nya arbetssätt och metoder som tillåter samskapande och framväxande utveckling. 

Hur gör man det? 

EFL har som en samarbetspartner till Reimagine Leadership 2030 – en konferens om ledarskap, komplexitet och samverkan – förmånen att erbjuda medlemsorganisationerna i vårt företagsnätverk att kostnadsfritt delta i en ”After Conference”-sittning med guldkornen från konferensen.

”After Conference”-sittningen börjar klockan 16.30 tisdagen den 21 januari 2020 och pågår i drygt två timmar. Här ges möjlighet att lyssna på ledarskaps- och managementexperterna Dave Snowden och Jonathan Reams (denna del på engelska) samt att dela erfarenheter och idéer med andra medlemmar i EFL:s nätverk – allt under ledning av EFL:s resurs Thekla Schneede. Thekla, som är verksam i programmet Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program, är utbildad psykolog och arbetar med utveckling av individer, grupper och verksamheter.

 

Jonathan Reams kommer att prata om hur man, ur ett ledarskapsperspektiv, går från komplexa utmaningar till utvecklingstillväxt

Diskussionen kommer bl.a. att beröra följande frågor:

– Hur kan vi förstå och förhålla oss till komplexa sammanhang?
– Hur kan vi arbeta med förändring på ett verksamt sätt i en allt mer snabbföränderlig verklighet?
– Hur kan vi utveckla ledarskapsförmågor för att möta dagens och morgondagens utmaningar?

 

Varmt välkomna att utforska dessa och andra frågor tillsammans med oss!

 


”Reimagine Leadership 2030”: Exploring new frontiers in leading and collaboration in complexity

Konferensen Reimagine Leadership 2030 handlar om ledarskap, komplexitet och samverkan. Både praktiker och namnkunniga forskare inom området kommer att medverka, så som Dave Snowden, Sonja Blignaut, Nora Bateson och Jonathan Reams, liksom Fisher Qua, som varit med att utveckla Liberating Strucures, – en open source-plattform med enkla strukturer för samskapande och kreativitet i grupper och organisationer.

För dig som är intresserad av att delta på konferensen i sin helhet, hittar du program och anmälningsinformation på konferensens hemsida på www.malmoakademin.se/reimagine.html 


LÄS MER

7 snabba frågor om Leading IMPACT

Populärt jordgubbsseminarium om strategiskt ledarskap

"After Conference"


”After Conference” leds av EFL:s Thekla Schneede, som bl.a. håller i ”You and your impact” på EFL:s Leading IMPACT-program

FAKTA "After Conference"

TID:
21 januari 2020 kl 16.30

PLATS:
Kockum Fritid, Malmö

PRIS:
Kostnadsfritt för medlemmar i EFL:s företagsnätverk

MER INFO:
Kontakta Henrik Lundgren
henrik.lundgren@efl.se
046-222 68 42

ANMÄLAN:
event@efl.se

EFL:s företagsnätverk

EFL:s företagsnätverk  består av drygt 100 verksamheter som tillsammans utgör en unik samling kompetens som kontinuerligt utväxlar input och tillsammans utvecklas framåt.

EFL:s nätverk ger bl.a. tillgång till Hot Spot-nätverksgrupper, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdagar och det senaste från forskningsfronten.

Läs mer om EFL:s företagsnätverk

Efl