Digitalisering inom sjukvård och smarta städer!

Då var det dags för höstens andra träff och till denna träff har vi Ola Svedin, VD på Mobile Heights, som gäst.

Ola Svedin, VD på Mobile Heights, gästar Hot Spot Digitalisering

Mobile Heights är en medlemsfinansierad, icke vinstdrivande nätverksorganisation som knyter ihop aktörer inom näringsliv, akademi och offentlig sektor för att skapa tillväxt inom uppkopplad teknik. Mobile Heights grundades 2009 av Sony Mobile, Ericsson, Telia Company, Region Skåne och universiteten i Lund, Malmö och Blekinge. Idag finns ca 90 medlemmar i södra Sverige och Köpenhamnsområdet. Mobile Heights har två fokusområden: Connected Cities och Connected Health.

På Hot Spot Digitalisering den 21 november gästas vi av Ola Svedin, VD på Mobile Heights, som kommer att fokusera på: Var finns vi idag och var är vi på väg?

Träffen leds av vår moderator Nicklas Holmberg. Det är ni deltagare som sätter extra krydda på träffarna med era erfarenheter och diskussioner. Så fundera gärna kring vilka frågor i anslutning till temat som ni vill ta upp under förmiddagen.


EFL:s företagsnätverk

Detta är en nätverksträff är för dig som arbetar på ett av våra medlemsföretag. Vill du veta mer om förmånerna med EFL:s företagsnätverk eller se om ditt företag är medlem? Läs mer om:
Förmånerna med EFL:s företagsnätverk
Medlemsföretag

FAKTA

TID
21 november kl. 08.30-11.00
(EFL bjuder på frukost från kl 8.00)

PLATS
EFL, Scheelevägen 15 B, Lund

MER INFO
Kontakta Anna Sjöberg Petersson:
anna.sjoberg_petersson@efl.se
046-222 68 41

ANMÄLAN
ann-mari.nilsson@efl.se

Efl