Ett år efter Corona!

På vår Hot Spot den 14 april belyser nationalekonom Fredrik N G Andersson effekterna av Covid-19 – en av modern historias största ekonomiska kriser.

Under 2020 har världen genomgått en av de största ekonomiska kriserna i modern historia. Flertalet länder har inte upplevt en så stor nedgång i sina ekonomier på över 100 år.

Med löften om ett vaccin kan vi långsamt påbörja återgången till det normala. Då är det tid att göra en avstämning av krisens effekter.

Hur stora blev de ekonomiska förlusterna till sist? Hur kan vi förvänta oss  att ekonomin utvecklas de kommande åren? Bidrog den ekonomiska politiken till att mildra krisens effekter eller skapade den nya obalanser som vi nu måste hantera? Frågorna är många, och på vår Hot Spot den 14 april kommer Fredrik N G Andersson att diskutera krisens effekter och vägen framåt.

Fredrik N G Andersson är även lärare på EFL:s managementutbildning Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program, där han håller i tredagarsmodulen ”Politics, Money markets and return on investment”. Läs mer om Leading IMPACT på www.leadingimpact.se


EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger tillgång till hot spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer

FAKTA

TID
14 april, kl 9-11

PLATS
Digitalt

MER INFO
Kontakta Henrik Lundgren:
henrik.lundgren@efl.se
046-222 68 42

ANMÄLAN
event@efl.se

EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med:

 

Efl