Lär dig att öka ditt fokus, din kreativitet och återhämtning

På denna HotSpot får du lära dig hur du i realtid kan kalibrera stress, öka ditt fokus, din kreativitet och återhämtning med hjälp av metoder som används av elitorganisationer runt om i världen. Möt Daniel Pålsson, f.d. professionell tennisspelare och Wall Street-trader, som idag arbetar med hur elitorganisationer, toppidrottare och högpresterande entreprenörer använder andning som sitt viktigaste verktyg för att kunna prestera maximalt.

Andning påverkar och påverkas av allt du gör. De flesta människor andas ca 20 000 gånger per dygn, men kvaliteteten på andningen kan variera enormt. Är kvaliteten på andningen mindre bra så påverkas den fysiska och mentala hälsan. Detta är något du kan ändra på med hjälp av några enkla verktyg – och det påverkar direkt hur du känner dig.

Genom andningsträning kan du öka din kreativitet, produktivitet, återhämtning och sömn, samt din förmåga att fokusera – och det går enkelt att mäta. Detta är något som elitorganisationer såsom US Navy Seals, toppidrottare och högpresterande entreprenörer gör runt om i världen.

Daniel Pålsson har gått från elittennis till Wall Street med hjälp av funktionell andning

På denna Hot Spot möter du Daniel Pålsson, som har gått från professionell tennisspelare till Wall Street-trader. Idag arbetar Daniel med att hjälpa elitorganisationer, toppidrottare och högpresterande entreprenörer att använda andning som sitt viktigaste verktyg för att kunna prestera maximalt. Daniel har tränat entreprenörer, managers, professionella tennisspelare samt elitfotbollsspelare, tränare och managers i Premier Leauge, Serie A, holländska ligan, Superligaen i Danmark och Allsvenskan.

Under denna förmiddag kommer du att lära dig vikten av att andas rätt, och du kommer att få med dig tips och andningsövningar för att förbättra din andning.

Vi kommer bland annat att diskutera:
• Hur man kan använda andningsträning under innovations-workshops för bättre kreativitet
• Hur man mäter effekten av andningsträning på sömn och hjärtfrekvensvariabilitet
• Hur man bygger vanor för att uppnå resultat över tiden
• Hur man kan kombinera andningsträning med fysisk träning
• Varför kvinnors andning är annorlunda än mäns


Daniel Pålsson

Daniel är en f.d. professionell tennisspelare och Wall Street-trader, som idag driver Flowswitch. Under de senaste 10 åren har Daniel gjort djupdykningar inom många områden för bättre hälsa, produktivitet och kreativitet. En av de viktigaste upptäckterna han gjort är om andningsmetoder och andningstekniker. Daniel har tränat entreprenörer, managers, professionella tennisspelare samt elitfotbollsspelare, tränare och managers i Premier Leauge, Serie A, holländska ligan, Superligaen i Danmark och Allsvenskan.

Daniel är en Oxygen Advantage Master Instructor och samarbetar mycket Patrick McKeown, grundare av Oxygen Advantage. Patrick är en av världens ledande inom andningsträning och författare till ett flertal böcker, där den senaste är Atomic Focus. Oxygen Advantage har ett 40-tal Master Instructors och tusentals instruktörer över hela världen. Daniel samarbetar även med andra prestationsexperter inom en rad olika områden som sömn, köldexponering, värmexponering och fysisk träning.


EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger tillgång till hot spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer om EFL:s Företagsnätverk >>

 

FAKTA

TID
11 november, kl 9-11
(frukost från kl. 8.30)

PLATS
Lund (lokal meddelas i anslutning till träffen)

KOSTNAD
Kostnadsfritt för EFL:s Företagsnätverk
Vill du prova på? Kontakta oss på event@efl.se

MER INFO
Kontakta Andreas Olsson:
andreas.olsson@efl.se
046-222 68 47

EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med:

ANMÄLAN

Efl