Värderingsstyrt ledarskap
– En förutsättning för långsiktig framgång!

Till vår gemensamma Hot Spot-träff i december välkomnar vi Malmö FF:s VD Niclas Carlnén. Niclas kommer att prata på temat ”Värderingsstyrt ledarskap – En förutsättning för långsiktig framgång!” utifrån sina erfarenheter som företrädare för ett av regionens starka varumärken och mest påpassade organisationer.

Niclas Carlnén, VD för MFF

I en publik organisation är kraven på en tydlig samsyn av både vad som görs, men också hur det genomförs avgörande. Om verksamheten inte hänger ihop är riskerna för negativ påverkan på trovärdigheten och därmed även varumärket stora. Så, hur navigerar man bland dessa utmaningar? Detta, och mer därtill, diskuterar vi tillsammans med Niclas Carlnén, på den gemensamma Hot Spot-träffen den 7 december.

Vi ser fram emot en spännande och givande eftermiddag tillsammans med er!

Denna träff är en gemensam sammankomst för våra tre Hot Spot-nätverksgrupper; Hot Spot Digitalisering, Hot Spot Ekonomi, Hot Spot HR. Hjärtligt välkommen med din anmälan!


EFL:s företagsnätverk

Detta är en nätverksträff är för dig som arbetar på ett av våra medlemsföretag. Vill du veta mer om förmånerna med EFL:s företagsnätverk eller se om ditt företag är medlem? Läs mer om:
Förmånerna med EFL:s företagsnätverk
Medlemsföretag

FAKTA

TID
7 december kl. 13.00-16.00
(EFL bjuder på fika)

PLATS
Lund. Kontakta oss för mer info.

MER INFO
Kontakta Anna Sjöberg Petersson:
anna.sjoberg_petersson@efl.se
046-222 68 41

ANMÄLAN
ann-mari.nilsson@efl.se

Efl