EFL:s medlemsföretag Advokatfirman Delphi erbjuder gratis rådgivning

Exklusivt till medlemsorganisationerna i EFL:s företagsnätverk erbjuder medlemsföretaget Advokatfirman Delphi gratis expertrådgivning inom en rad olika områden för att hjälpa företag igenom Coronakrisen.

Delphi erbjuder bl.a. rådgivning inom hyresrätt, arbetsrätt, bolagsstämmor, avtalsbrott och force majeure, betalningssvårigheter, entreprenadrätt och hantering av personalens uppgifter i samband med smittspårning på arbetsplatsen.
– Coronaviruset och sjukdomen som den orsakar – Covid 19 – berör oss alla, och vi på Advokatfirman Delphi upplever att många har frågor utifrån de juridiska aspekterna som coronaviruset för med sig. Därför vill vi erbjuda EFL:s medlemmar möjligheten att få gratis rådgivning för att guida er genom dessa utmanande tider.

Som medlem i EFL:s företagsnätverk har du nu möjlighet att kostnadsfritt ta del av 30 minuters expertrådgivning inom varje rättsområde.

Kontakt: 
För frågor och bokning, kontakta Magnus Nenzén, Sales Manager, +46 (0) 76 772 00 92 eller magnus.nenzen@delphi.se

EFL:s företagsnätverk

Utveckling, kompetensutveckling, nytänkande och inspiration!

EFL:s nätverk ger tillgång till hot spot-nätverksgrupper, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det absolut senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskap i EFL:s nätverk är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 90 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk.

Läs mer om: