”Affärskunskap är som ett smörgåsbord”

Mathias Gunnarfelt, Affärsutvecklare på LKP AB, gick under hösten Affärskunskap. En grundläggande utbildning i företagsekonomi på 8,5 dagar, som Mathias rekommenderar till alla som arbetar i ett företag där de kommer i kontakt med de ekonomiska termerna, hanterar produktutveckling eller kunder.

Mathias Gunnarfelt, Affärsutvecklare på LKP AB, gick under hösten EFL:s Affärskunskap

Mathias Gunnarfelt, Affärsutvecklare på LKP AB, gick under hösten EFL:s Affärskunskap

Hej Mathias! Hur skulle du beskriva Affärskunskap?

Affärskunskap är som ett företagsekonomiskt smörgåsbord med många ingredienser, såsom ekonomiska nyckeltal, affärsredovisning, marknadsföringsstrategier och ledarskapsteorier, och där du som deltagare kan plocka just det du upplever att du har mest nytta av i ditt dagliga arbete och för din egna utveckling.

Vilka delar i innehållet gav dig mest?

De delar som handlade om kunden och erbjudandet tycker jag gav mig mest. Eftersom jag har en ekonomibakgrund, så var det just dessa delar som jag framförallt tog till mig av och som jag använder dagligen i mitt arbete.

Har kursen levt upp till dina förväntningar?

Absolut har den det! Tack vare otroligt duktiga föreläsare som guidade oss genom hela kursen på ett utomordentligt sätt.

Vilket värde skulle du säga att Affärskunskapskursen ger?

Den ger ett försprång för dig i ditt arbete. Om du hade varit tvungen att införskaffa denna kunskap på annat håll, utan rätt litteratur och föreläsare, så skulle det sannolikt ta dig ganska lång tid.

Vem skulle du rekommendera att gå kursen?

Jag skulle rekommendera Affärskunskap till alla som arbetar i ett företag där de kommer i kontakt med de ekonomiska termerna, hanterar produktutveckling eller kunder. Kursen riktar sig till dem inom ekonomi/sälj/kund som kanske har en annan bakgrund, men som ändå arbetar med dessa frågor dagligen.

 

Affärskunskap

Affärskunskap är för dig som på ett snabbt och inspirerande sätt vill lära dig de företagsekonomiska grunderna. Du utvecklar ditt affärsmannaskap, blir van att använda det ekonomiska språket, får en bättre förståelse för ekonomiska samband och blir stärkt i ditt ledarskap och strategiska planering.

Nästa programstart: 24 mars, 2022

Läs mer om Affärskunskap

Kontakta mig!

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!