Affärskunskap på Oatly i Landskrona

Företagsanalys och mangodryck – så såg innehållet ut för deltagarna på senaste Affärskunskapsträffen. 

Platsen för dagen var Oatlys moderna produktions- och utvecklingsanläggning i Landskrona, där Tina Johansson, en av deltagarna på höstens Affärskunskap arbetar. Att en del av programtillfällena är förlagda ute på deltagarnas företag brukar uppskattas enormt, så även denna gång.

EFL-medarbetaren Susanne Arvidsson lotsade deltagarna genom dagen på temat företagsanalys. Som bonus blev det en rundvandring och berättelse om Oatlys spännande utveckling av Tina och två av hennes kollegor.

Nästa tillfälle står Strategi och Ledning på agendan!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Affärskunskap

”Civilekonom” på 8,5 dagar

Affärskunskap, som är en av våra mest populära utbildningar, är ett utmärkt program för dig, som på ett snabbt, roligt och inspirerande sätt vill lära dig att förstå och tala det ekonomiska språket. Under 8,5 dagar löpande över 10 veckor går vi igenom företagsekonomins byggstenar och ger dig grunder som gör att du känner dig bekväm i ekonomiska samband och resonemang. Programmet innehåller allt från marknadsföringsstrategier, ekonomiska nyckeltal och redovisning till organisationsmodeller och ledarskapsfilosofier. Utbildningen anpassas efter deltagarnas egna verksamheter, där era specifika förutsättningar vävs in.

Läs mer om Affärskunskap