Strategi och ledning på Affärskunskap

Idag är EFLs utbildning Affärskunskap hos värdföretaget Resultify i Malmö. Temat för dagen är Organisation och Strategi och energinivån är hög som vanligt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

På Affärskunskap, som är en av våra mest populära utbildningar, lär sig deltagarna på ett snabbt och inspirerande sätt att förstå och tala det ekonomiska språket.

Några av sammankomsterna äger rum på programdeltagarnas egna företag eller organisationer och idag hölls Affärskunskapen på Resultify i Malmö. Resultify är ett ungt spännande företag med fokus på digital marknadsföring med mätbara mål. Kursdeltagaren Andreas Cederblad från Resultify inledde dagen med en kort presentation av Regementsgatans digitala centrum med samtliga bolag och efter lunch berättade Liselott Lading, VD för Resultify mer om företaget och dess framtid.

Affärskunskap omfattar totalt 8,5 dagar fördelat på 10 veckor innehållande företagsekonomins byggstenar. Programmet innehåller allt från marknadsföringsstrategier, ekonomiska nyckeltal och redovisning till organisationsmodeller och ledarskapsfilosofier.

Läs mer om utbildningen Affärskunskap