”After Conference” till Reimagine Leadership 2030

Intresset var stort för ”After Conference” till Reimagine Leadership 2030 – om hur man som ledare hanterar komplexa utmaningar och framgångsrikt arbetar med förändringar. På scen stod influgna ledarskaps- och managementexperterna Dave Snowden och Jonathan Ream, under ledning av EFL:s Thekla Schneede.   

Detta bildspel kräver JavaScript.

Som samarbetspartner till Reimagine Leadership 2030 – en konferens om ledarskap, komplexitet och samverkan – hade EFL förmånen att erbjuda medlemsorganisationerna i vårt företagsnätverk att kostnadsfritt delta i en ”After Conference”-sittning med guldkornen från konferensen. På plats fanns Dave Snowden och Jonathan Ream, några av de mest framstående och nytänkande i hur man i organisationer framgångsrikt arbetar med förändringar i en allt mer snabbföränderlig verklighet.

Med utgångspunkt från Dave Snowdens och Jonathan Reams tankar och genom diskussioner med andra medlemmar i EFL:s nätverk behandlades frågor såsom:

– Hur kan vi förstå och förhålla oss till komplexa sammanhang?
– Hur kan vi arbeta med förändring på ett verksamt sätt i en allt mer snabbföränderlig verklighet?
– Hur kan vi utveckla ledarskapsförmågor för att möta dagens och morgondagens utmaningar?


Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program

På EFL möter vi många verksamheter som brottas med frågor kring hur man ökar sin förmåga att hantera komplexa utmaningar. Detta har bl.a. lett till att vi utvecklat vårt program Leading IMPACT – ett 15 månader långt executive management- och ledarskapsprogram. Läs mer om Leading IMPACT