Är ditt företag en Hot Spot?

Allt oftare hörs ordet ”Hot Spot”. Men vad är en Hot Spot? Och är ditt företag en Hot Spot?

Enkelt förklarat är Hot Spots stunder, ställen och tillfällen då grupper eller miljöer av människor blir fulla av energi, kreativa och innovativa. Man vet att Hot Spots ofta är framgångsrika och lönsamma organisationer. Innovation och kreativitet leder till att medarbetarna upplever sitt arbete som mer socialt, roligare och mer utvecklande. Man blir dessutom en attraktiv arbetsgivare!

Under hela året har EFL i olika sammanhang jobbat med företag som vill ta reda på om de är en Hot Spot, om de anställda upplever att företaget är ”Hot Spottigt” eller vad de ska göra för att öka förutsättningarna för att bli ännu mer ”Hot Spottiga”. Varianterna på utbildningsformer har varit många, alltifrån föreläsningar till kreativa workshops, där EFL tillsammans med företaget ifråga har utmanat inom områdena innovation och kreativitet. Innehållet i utbildningarna baseras på forskning från London Business School.

Hur kreativt och innovativt är ditt företag? Det går att ta reda på genom bland annat ett enkelt test.

Är du och ditt företag intresserade av att ”Hot Spotta” tillsammans med EFL? Kontakta Anna Landeborg, anna.landeborg@efl.se eller 0702-22 07 11.