Årets bubblande utvecklingsgryta

EFL:s utvecklingsgryta – vårt koncept för att arbeta med dagsaktuella utmaningar ur olika ämnesperspektiv – blev en bubblande eftermiddag för våra medlemsföretag med intressanta diskussioner på fyra spännande teman.

Efter förra årets succé har vi byggt vidare på konceptet EFL:s Utvecklingsgryta, där verktyg ges för att konkret kunna arbeta och komma närmare lösningar på dagsaktuella utmaningar. Under en eftermiddag fick våra medlemsföretag lyfta aktuella frågor ur den egna verksamheten, benchmarka hur det fungerar hos andra verksamheter och även få tips och verktyg att ta tillbaka till verksamheten utifrån fyra spännande områden; ledarskapets utmaningar, makroekonomi, performance management, samt företagskultur och värderingar.

Mikael Gudmundsson, Unionen

Anna Sjöberg Petersson, EFL

– En intressant eftermiddag med givande dialoger och en igenkännande problematik. 1000 glimtar och 1000 verkligheter. Allt EFL gör för oss medlemsföretag håller hög kvalitet och jag prioriterar gärna att vara med på EFL:s aktiviteter och events, säger Mikael Gudmundsson, som arbetar med chefsutveckling & egenföretagarfrågor på Unionen.

– Det här är intensivt, bubblande och dynamiskt, säger Anna Sjöberg Petersson, ansvarig för EFL:s medlemsnätverk. Att kombinera affärsutveckling med nätverkande i detta format har visat sig vara oerhört lyckat. Mycket glädjande att se vilket djup det blev i diskussionerna, viljan att dela med sig och att använda den expertis som fanns till hands.

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nästa höst är det dags igen med fyra nya ämnen. Missa inte det då!

Läs mer om EFL:s företagsnätverk