Årets upplaga av Styrelseprogrammet igång

På EFL är få höst-tecken lika pålitliga som en fulltecknad programstart för EFL:s populära Styrelseprogram. Det var en laddad välkomponerad grupp av deltagare som under programchef Matts Kärremans ledning sammanstrålade på MiLgårdarna i Klippan för programmets första sammankomst.

EFL:s styrelseprogram är unikt till såväl upplägg, innehåll som längd. Programmet brukar ibland benämnas ”styrelseutbildningarnas Rolls Royce” – detta med tanke på sin höjd, sin framåtlutade approach till ett framgångsrikt styrelsearbete, och sitt dokumenterat starka upplägg för nätverkande och erfarenhetsutbyte.

Deltagarna träffas under totalt 11 dagar, fördelade på 8 sammankomster under en tidsperiod på 8 månader. I maj diplomeras deltagarna.
– Programmet är designat för att smidigt passa personer med hårt tryck i kalendern. Genom att programmet är närvarande under en lång period så ger vi optimala förutsättningar för såväl effektivt lärande som nätverkande för deltagarna, säger Andreas Olsson, försäljningschef på EFL.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Att programmet är uppskattat bland deltagarna råder det inget tvivel om. Utbildningen som helhet har under sina 23 år alltid fått högre än 9,0 i snitt på utvärderingarna på en tiogradig skala, och när det är dags för programstart har det byggts upp en respektingivande kölista.
– Vi är mycket stolta över vårt program sett till såväl det helhetsgrepp vi tar, vårt handplockade programteam av ämnesexperter och skickliga pedagoger, samt kopplingen till den senaste forskningen. Vår ambition att EFL:s Styrelseprogram ska betraktas som en de bästa investeringar man kan göra i sin karriär, säger Andreas Olsson.

Inför respektive programstart arbetar programledningen aktivt för att skapa ett välkomponerat startfält av deltagare där olika typer av deltagare, branscher och utmaningar finns representerade – allt för att spegla styrelsearbete från en mängd olika infallsvinklar. EFL:s Styrelseprogram har dessutom en Advisory Board av programalumner.
– Programmets alumni-nätverk består av fler än 400 personer, och jag skulle vilja säga att det fungerar precis som det starka stöd och kontaktnät som är värdefullt för ett framgångsrikt styrelsearbete. Utöver de alumni-sammankomster som genomförs inom ramen för programmet sker bollplankande kontinuerligt mellan deltagare, berättar Andreas Olsson. Vi brukar säga att när du anmäler dig till EFL:s Styrelseprogram så köper du inte bara en utbildning, du blir del av ett större sammanhang.

Nästa programstart är i oktober 2023.

Läs mer om EFL:s Styrelseprogram >>

Linus Eriksson, Öresundsbrons vd, uttalar sig om EFL:s Styrelseprogram

Vill du veta mer om EFL:s Styrelseprogram?

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!