Diplomering av Leading Impact Class of 2024

Efter ett gemensamt äventyr som sträckt sig över 15 månader, var det i lördags dags för målgång för deltagarna på Leading Impact – Executive Management & Leadership Program Class of 2024. Diplomeringen hölls på Grand Hotel i Lund där deltagarna firade tillsammans med familj, företagsrepresentanter och programteam.

Ett executive ledarskaps- och managementprogram i toppklass

Ett av marknadens mest nytänkande executive managementprogram. Så brukar Leading Impact – Executive Management & Leadership Program benämnas. Programmet tillhandahåller en uppsättning tekniker, strategier och strukturer för att på riktigt koppla och integrera lärandet med ditt företags eller organisations kontinuerliga utveckling och förändring. Leading IMPACT har en pedagogisk idé och design som garanterar att du som deltagare kommer att stå väl rustad med ett vältränat personligt- och strategiskt ledarskap och de färdigheter och förhållningssätt som krävs för att leda med ett ordentligt avtryck. Nästa programstart är den 2 oktober. Läs mer här>>

– I Leading Impact flyttar vi fokus från utbildning till utveckling. Genom en mer problemorienterad pedagogik strävar programmet efter att göra inlärningen mer meningsfull och omedelbart tillämplig. Att lära sig genom problembaserad pedagogik innebär att deltagarna engageras i verkliga utmaningar och problem som är relevanta för deras arbetsliv och organisationer. Detta tillvägagångssätt främjar en djupare förståelse och integration av kunskap, eftersom deltagarna ställs inför situationer som kräver praktiska och strategiska lösningar.
– Stein Kleppestø, EFL:s styrelseordförande i sitt tal till diplomanderna.

I programmet har deltagarna även haft möjlighet att nischa sig mot någon av de tre valbara inriktningarna:
* Leading Change – framgångsrikt förändringsledarskap
* Business Innovation
* Strategic Financial Management

Under programmets gång har deltagarna tilldelats en egen impact coach, och även rapporterat till ett s.k. impact team i den egna organisationen för att säkerställa förankring och input till deras strategiska utmaning som löper genom hela utbildningen.

På lördagens diplomering på Grand Hotel fick deltagarna fira tillsammans med familj, programteam och företagsrepresentanter. Det var tal av bland annat programchef Thomas Kalling och EFL-alumnen Patrik Romberg, Senior Vice President Group Communications & Human Resources at Trelleborg Group, samt underhållning och reflektion över det 15-månader långa gemensamma äventyret.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Läs mer: