EFL-teamet förstärks med Key Account Manager

Nu förstärker vi vårt team med en ny Key Account Manager och välkomnar Stina Sandsdal Nilsson! Stina har lång erfarenhet av försäljning och Key Account Management från bland annat Univar.

Välkommen till EFL, Stina! Hur känns det?

Tack så mycket, det känns verkligen spännande! EFL har fantastiska utbildningar, både i skräddarsydd form och i öppna program, och jag ser fram emot att ta mig an ett helt nytt område än vad jag arbetat med innan. Ett nytt kapitel i arbetslivet startar nu som jag sett fram emot hela sommaren!

Vad tilltalar dig med EFL:s varumärke och programutbud ?

Det har varit så fantastiskt när jag berättat för vänner och bekanta att jag nu ska byta arbete och flera har sagt ”Åh, EFL – dom är så bra!” Det känns verkligen som en ära och en oerhört rolig möjlighet att få bli en del av detta inspirerande team som både betytt och betyder så mycket för så många människor.

I denna era när vi alla förväntas ha spetskompetens, men ändå stor bredd i vårt kunnande tror jag verkligen att EFL fyller ett viktigt syfte genom att bidra till att bibehålla inspiration, motivation och arbetsglädje. Som arbetsgivare tror jag det är en viktig pusselbit att verkligen se individen och vilka utvecklingsbehov som finns för att kunna attrahera och behålla sina anställda att stanna kvar länge på företaget.

Berätta om din bakgrund och vad ser mest fram emot att kunna tillföra?

Jag har arbetat med försäljning de senaste 20 åren. Fram till helt nyligen arbetade jag med Solvents till Pharmaindustrin i Norden på Univar Solutions som Key Account Manager. Ett fantastiskt företag som jag är mycket glad över att ha fått vara en del av sedan 2008. Innan dess arbetade jag med Hälsa & Friskvård för träningsredskap som säljare och utbildningsansvarig.

På EFL hoppas jag kunna tillföra min erfarenhet av både mjuka och hårda värden, människor och verksamhet. Sedan kan jag verkligen tillföra förståelsen av känslan att vilja utbilda sig mer, men inte riktigt veta vad man vill eller behöver. Den har jag själv känt och ser fram emot att kunna hjälpa andra att hitta rätt!