EFL:s Affärskunskap nästa för Fredrik Wahlström

I slutet av september påbörjar Fredrik Wahlström, Försäljningschef på Osby vitvaror, EFL:s Affärskunskap. En utbildning som under 8,5 dagar fördelade över hösten fokuserar på det ekonomiska språket, förståelse för ekonomiska samband, ledarskap och strategisk planering.

Vi ställer några snabba frågor till Fredrik kring förväntningar på kursen.

I slutet av september påbörjar Fredrik Wahlström, Försäljningschef på Osby vitvaror, EFL:s Affärskunskap.

Vad är bakgrunden till att du ska gå EFL:s Affärskunskap?
Kursen tilltalade mig, då den ger en bred baskunskap inom alla nyckelområden i ett bolag. Förhoppningsvis kan kursen även ge mig en insikt i var jag behöver fördjupa mina kunskaper ytterligare för att kunna ta nästa steg i min karriär. 

Vad har du för förväntningar?
Kursen är inne och nosar på många områden, såsom affärsredovisning, finansiering, marknadsföring och strategi, så min förhoppning är att få en större förståelse och kunskap inom alla dess områden, men även en bättre helhetsbild av ett bolags nyckelområden.

Vad fick dig att välja EFL?
EFL har en lång historia av högkvalitativa och intressanta utbildningar och erbjuder en bredd som tilltalar mig. Min tanke är att fortsätta bygga på kompetenser efter denna kurs och där har EFL fler intressanta kurser att erbjuda. 

”Civilekonom” på 8,5 dagar

Affärskunskap, som är en av våra mest populära utbildningar, passar dig som på ett snabbt, intressant och inspirerande sätt vill lära dig att förstå och tala det ekonomiska språket. Under 8,5 dagar, med träff en gång i veckan, utvecklar du din helhetssyn inom ekonomi, marknadsföring, strategi och ledning. Läs mer om Affärskunskap

Osby vitvaror

Osby vitvaror erbjuder vitvaror för fastighets- och byggbolag med ett produktsortiment speciellt anpassat för hyreslägenheter. Företaget handlar utan mellanhänder, vilket ger konkurrenskraftiga priser och trygga lösningar.