Förmånligt erbjudande till EFL:s medlemsföretag från Radisson Blu Hotel

På Hedvig Möllers gata i Lund finns sedan ett drygt år tillbaka EFL:s medlemsföretag Radisson Blu – ett modernt hotell i en stad fylld av kunskap, innovation och driv inför framtid. Just nu erbjuds medlemsföretagen i EFL:s företagsnätverk ett förmånligt erbjudande.

 – Just kunskap, innovation och driv inför framtiden är någonting vi konstant försöker väva in i vår verksamhet genom projekt och samarbeten. Där spelar EFL en viktig roll för oss med sin breda förankring i det regionala näringslivet, säger Jamie Andersson, som är sälj- och marknadskoordinator för Radisson Blu i Lund.

Kännetecken för Radisson Blu Hotel i Lund är service av hög kvalitet som borgar för minnesvärda konferenser och färgsprakande inspiration. Inte minns lunchkompositionerna vill ge besökarna ett färgstarkt avtryck. Av nämnda skäl återfinns Radisson Blu Hotel som hemvist för ett antal av EFL:s utbildningsprogram.
– Radisson Blu Hotel har lösningarna för såväl de mindre som de större sammanhangen. Inte minns konferensrummet på toppvåningen med skön utsikt över Lunds vida omnejd passar väl för styrelse- eller ledningsgruppsmötet, säger EFL:s vd Henrik Lundgren.

De medlemsföretag som önskar ta del av erbjudande är hjärtligt välkomna att höra av sig till Radisson Blu Hotels mötesbokare, som besvarar alla frågor ni kan tänkas ha om både anläggningen och hanteringen av Covid-19

I tider då sviterna från Covid-19 drabbar många verksamheter är vikten av ett starkt nätverk som störst.
– Tillsammans gör vi varandra och regionen starkare. Så här i sviterna av Covid-19 är en tid då samarbeten behövs mer än någonsin – och vi ska vara ärliga med att vi kan behöva lite hjälp för närvarande. Vi tror samtidigt att ni kan behöva vår hjälp – med möjlighet till planering, möten och smidiga videokonferenser, säger Jamie Andersson, och fortsätter:

– I samråd med EFL har vi tagit fram ett förmånligt erbjudande som vi hoppas kan vara attraktivt för medlemsföretagen i nätverket. Ni kan nu boka en stor konferenslokal till priset av en liten – sitt med tryggt avstånd till varandra och njut samtidigt av exklusiviteten som vår numera blygsamt befolkade konferensavdelning erbjuder. Vi inkluderar högteknologisk utrustning i priset – kvalitativ projektor, skrivbara väggar och en smidig konferenstelefon som är optimal för videosamtal.