Förmånligt paketerbjudande för dig som är intresserad av marknadsföring

För dig som vill fördjupa dig inom marknadsföring väntar sig en höst fylld med ett par riktiga godbitar. I november och december erbjuder EFL spetskurserna Corporate Brand Management och Digital Marketing med ett förmånligt paketerbjudande.

Den 21 november, respektive den 5 december, startar spetskurserna Corporate Brand Management respektive Digital Marketing. Kurserna är uppbyggda i enligt EFL:s Business Solutions-upplägg, vilket innebär formen 1+2 dagar. Kurserna är hårdvaluta för dig som är intresserad av marknadsföring och vill kombinera teorier och modeller, med skarp praktisk problemlösning.

För dig som är intresserad av båda kurserna erbjuder EFL följande förmånliga paketerbjudande i höst:

Paketerbjudande
Corporate Brand Management (start 21/11 2017) + Digital Marketing (start 5/12 2017):
SEK 29 900, ex moms (ord. kostnad är totalt SEK 37 800, ex moms).
SEK 26 900, ex moms för medlemsföretag i EFL:s nätverk (ord. pris för medlemsföretag i EFL:s nätverk är totalt SEK 33 800, ex moms).

Läs mer om:
Corporate Brand Management
Digital Marketing

Corporate Brand Management

Produktvarumärken känner vi väl till men vad är ett corporate brand? Hur leder vi ett sådant varumärke? På Corporate Brand Management arbetar vi med er organisations identitet, kommunikation och rykte. Vi sätter er managementfråga i fokus för att gemensamt söka efter lösningar. Läs mer om
Corporate Brand Management

Digital Marketing

För många företag blir digital marknadsföring en allt mer betydelsefull framgångsfaktor. Vad är digital marknadsföring och hur kan det användas? På vilket sätt kan det bidra till att min organisation når sina affärsmål? Med vilka kriterier kan jag utvärdera styrkan i en digital marknadsföringsstrategi och vilka komponenter borde ingå? Läs mer om Digital Marketing