inUse är nya medlemmar i EFL:s Företagsnätverk

Den digitala designbyrån inUse, som har 20 år på nacken och fler än 110 konsulter, är nya företagsmedlemmar. Genom smarta digitala lösningar hjälper inUse sina kunder att stärka sina affärer, sitt varumärke, ge bättre service, effektivisera och förenkla. Detta gör de på webben, i appar, med nya digitala tjänster och produkter, i komplexa system och intranät.

”Jag ser fram emot att vara en del av EFL:s företagsnätverk”, säger Nina Pettersson, Head of inUse Malmö

– Vi vill göra livet enklare, roligare, effektivare, lönsammare, mycket snyggare och alltid med användaren i centrum, säger Nina Pettersson, som sedan i höstas är Head of inUse Malmö. Våra kunder anlitar oss för att vi skapar lösningar som kopplar ihop verksamhetsnytta med användbarhet, vilket i sin tur leder till önskade effekter.

inUse, som i år firar 20 år, har i dagsläget fler än 110 konsulter som arbetar med UX-design, tjänstedesign och användbarhet. Bolaget har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, och ägs sedan 2017 av AFRY. En stor andel av kunderna är inom offentlig sektor, såsom Lokaltrafiken. inUse arrangerar även konferensen From Business to Buttons, som varit en succé sedan den hölls för första gången 2007.

– Jag ser fram emot att vara en del av EFL:s företagsnätverk, och tror att det kommer att ge input och inspiration, öppna upp för nya affärsmöjligheter, skapa gemenskap, synergier och utbyte med andra ledare i regionen, säger Nina.


EFL:s Företagsnätverk

EFL:s nätverk ger bland annat tillgång till Hot Spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, rådgivning, samtliga utbildningar till medlemspris, inspirationsseminarier och medlemsdag. Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar. I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk.

Läs mer om EFL:s företagsnätverk