23/6: Jordgubbswebinar
”Laget spöar jaget i en komplex omvärld”

– att skapa förutsättningar för impact och strategiskt följsamma team och organisationer

Att navigera i en allt mer komplex och snabbföränderlig omvärld betyder att vi måste öka vår förmåga att hantera komplexitet och osäkerhet. Morgondagens framgångsrika organisationer kommer att vara de som är rustade för att ständigt och följsamt kunna omvärdera, ompositionera och snabbt agera. Men hur rustar man sitt team eller en hel organisation för detta på bästa sätt? Och hur kan man som beslutsfattare och ledare agera i framkant i dessa frågor?

Utmaningen i en komplex omvärld är att skapa förutsättningar för organisatoriskt lärande som fångar upp alla de parametrar som påverkar organisationens konkurrenskraft. Målet är att bygga en följsam organisation som på ett smidigt sätt är redo att ständigt omvärdera, ompositionera och agera. Att knyta samman organisationens och dess individers utveckling blir därför en kritisk nyckel till framgång.

EFL:s management- och ledarskapsexperter Stein Kleppestø och Thekla Schneede

Med EFL:s management- och ledarskapsexperter Thekla Schneede och Stein Kleppestø tar vi oss an hur man som ledare och organisation kan få hjälp att tänka kring det strategiska ledarskapet, som i allt större utsträckning behöver inkludera ett organisatoriskt, kontinuerligt (livslångt) lärande och modet att ta sin organisation utanför komfortzonen och mot nya möjligheter till framgång.

Strategisk impact är en fråga om pedagogik – att utveckla sig själv och andra för att tillsammans hitta nya, relevanta svar. Under jordgubbswebinar delar Thekla och Stein med sig av de erfarenheter som gjorts kring impact-pedagogik i utveckling och genomförande av EFL:s Leading IMPACT – Executive Management and Leadership Program.

 

 

FAKTA

JORDGUBBSWEBINAR

TID
23 juni, kl 9-11

PLATS
Digitalt (länk skickas senast dagen innan)

FÖR VEM & KOSTNAD
Kostnadsfritt och öppet för alla (föranmälan krävs)

MER INFO
Kontakta Henrik Lundgren:
henrik.lundgren@efl.se
046-222 68 42

ANMÄLAN
event@efl.se

Erbjuds i samarbete med: