Leading Impact nästa

Marie-Louise Edvinsson är klinisk forskare och lärare som har disputerat i medicin och nu håller på med sin docentur i kardiovaskulär sjukdom. Inom räckhåll ligger ett adjungerat lektorat och väntar. Men innan dess ska Marie-Louise investera i sig själv genom att gå EFL:s Leading Impact – Executive Management & Leadership Program.

Den 7 oktober påbörjar Marie-Louise Edvinsson EFL:s Leading Impact

Hej Marie-Louise! Den 7 oktober börjar du EFL:s Leading Impact!
Precis! Jag har alltid sysslat med ledarskap och handledning i olika former och sitter med som expertråd i ett antal styrelser. Att få göra denna satsning ser jag verkligen fram emot, både för mig som individ, i min roll som lärare och inför framtida uppdrag. Att utbilda sig är ett sätt att hålla sig ajour, nyfiken och intresserad.

Varför just Leading Impact?
Jag har gjort en gedigen reserach över management- och ledarskapsprogram, såväl internationellt som nationellt, och föll för Leading Impact. För mig är hög kvalitet, att få användbar kunskap, nätverk och att ha kul det absolut viktigaste. Leading Impact kompletterar mina tidigare ledarskapskurser inom regionen och Lunds universitet och ett långt yrkesliv inom akutsjukvård. Som mentor betyder ledarskap mycket i mötet med människor liksom kunskap och erfarenheter mellan olika branscher och yrkesroller. Formen för Leading Impact, tilltalar mig mycket, både vad gäller upplägget med internat, att man får en egen coach utifrån vilka utmaningar man brottas med och hur programmet lagts upp rent innehållsmässigt.

Vad har du för förväntningar?
Jag ser verkligen fram emot att komma igång på programmet! Mina förväntningar är höga och jag hoppas på att utveckla en ny nivå av management, suga åt mig massor av ny kunskap och att bygga nya nätverk genom coacher och externa mentorer för framtiden.


Läs mer om Leading Impact på www.leadingimpact.se

Leading Impact
  • Ett executive managementprogram
  • Tar utgångspunkt i deltagarnas verklighet och strategiska utmaningar
  • 15 månader med strategiskt ledarskap, affärsutveckling och nytänkande
  • Förfinat utifrån vårt Executive MBA, som getts i partnerskap med Lunds universitet under 20 år

Nästa programstart: 7 oktober.
Läs mer på: www.leadingimpact.se

Vill du veta mer?

Gör en intresseanmälan här, så berättar vi mer!

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!