Marknadsekonomer och controllers diplomerades på Grand Hotel

För 35 gången i ordningen gick diplomeringen av EFLs Marknadsekonomer och Controllers av stapeln på Grand Hotel i Lund. Evenemanget sker traditionsenligt lördagen före midsommar. Efter fyra terminers studier på halvfart kombinerat med arbete på heltid var det ett gäng nöjda och glada deltagare som passerade mållinjen.

diplomerad controller, diplomerad marknadsekonom

EFLs utbildningar Diplomerad Marknadsekonom och Diplomerad Controller har funnits sedan 1982. I alumnin finns närmare 1900 personer som har genomgått dessa utbildningar som fokuserar på ekonomi, marknadsföring, strategi och ledarskap.

Årets diplomander mottog sina examensbevis under högtidliga former och firades därefter av med en rejäl fest tillsammans med sina respektive och utbildningens lärarteam.

I sitt inledande tal berömde EFLs VD Henrik Lundgren diplomanderna för deras prestation:
– I tider där marknaden för kompetensutveckling allt mer tycks präglas av quick fix och yta, tar EFL stor stolthet i att stå för det rejäla och robusta. Det finns inga genvägar till framgång. Det kräver hårt jobb, och ni mina vänner har verkligen jobbat hårt för era diplom, konstaterade Henrik Lundgren.

Nikos Macheridis, Akademiska Diplomprograms inspektor och tillika studierektor vid Företagsekonomiska institutionen vid Ekonomihögskolan, gratulerade diplomanderna till ett bra val av utbildning.
– Ekonomihögskolan och EFLs starka partnerskap kring utbildningen borgar för att ni, som ni har märkt, genomgående under era terminer hos oss möter yppersta kvalitet, sa Nikos Macheridis.

God mat, tal och uppträden varvades under kvällen. Trollkonstnär Malin Nilsson underhöll med sin magiska show innan dansen tog vid.

Utbildningarna Diplomerad Controller och Diplomerad Marknadsekonom startar i slutet på augusti varje år. Deltagarna representerar såväl större som mindre företag samt offentliga organisationer. Utbildningarna löper över fyra terminer på halvfart och kvällstid. Terminerna behöver inte nödvändigtvis läsas i en följd utan kan plockas ihop terminsvis i den takt som passar respektive deltagare.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Läs mer om Diplomerad Marknadsekonom och Diplomerad Controller