Medlemsdag – Face the challenge!

Missa inte vår stora medlemsdag på eftermiddagen den 2 maj. Vi har fyra mycket spännande gäster som kommer att berätta om sina utmaningar; Henrik Axelsson, kommunikationschef på Stora Enso Hylte Bruk, Hedvig Ekman, Digital, Communications Manager på Perstorp AB, David Nilsson, VD på SmartRefill och Tomas de Souza, innovations och affärschef på HD-Sydsvenskan. 

Då var det dags för EFLs medlemsdag igen. Vi ser fram emot att träffa er och vill bjuda er på en riktigt spännande eftermiddag. Det är onekligen en spännande tid och miljö att leda verksamheter i just nu. Denna eftermiddag har vi bjudit in fyra spännande gäster som kommer att berätta om sina strategiska utmaningar i en alltmer snabbföränderlig värld följt av en grupp- och paneldialog. Vi kommer att diskutera områden som innovation, digitalisering, change management och ledarskap. Alla ska få med sig spännande take-aways och inspiration är vår ambition.

Eftermiddagen hålls ihop av Robert Wenglén från EFL som är programchef på EFLs Executive MBA-program.

Anmäl dig till en kreativ eftermiddag i erfarenhetsutbytets och nätverkandets tecken.

Henrik Axelsson, kommunikationschef på Stora Enso Hylte Bruk, Hedvig Ekman, Digital, Communications Manager på Perstorp AB, David Nilsson, VD på SmartRefill och Tomas de Souza, innovations och affärs-chef på HD-Sydsvenskan

PS! Är ditt företag inte medlem i EFLs företagsnätverk?
Läs mer här eller kontakta Anna Sjöberg Petersson på anna.sjoberg_petersson@efl.se eller 046-222 68 41

FAKTA

TID
2 maj kl. 13.30-16.30
EFL bjuder på eftermiddagsfika

PLATS
Ekonomicentrum 1, Tycho Brahes väg 1.
Lokal: Crafoordsalen (entréplan)

MER INFO
kontakta Anna Sjöberg Petersson på anna.sjoberg_petersson@efl.se eller 046-222 68 41

ANMÄLAN
ann-mari.nilsson@efl.se
Avanmälan senast den 24 april.