Ny affärsutvecklare i EFL-teamet

Vi förstärker vårt team med ännu en affärsutvecklare och välkomnar Martin Wihlborg! Martin, som har lång och gedigen erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling, kommer senast från en roll som försäljningschef för B2B på CDON.

EFL:s nya affärsutvecklare Martin Wihlborg

Välkommen till EFL Martin! Hur känns det?
Tack, det känns jättekul att äntligen vara på plats och mottagandet har varit klockrent!

Berätta om din bakgrund och vad du ser mest fram emot att kunna tillföra!
Jag har arbetat med försäljning i cirka 15 år och har en bakgrund inom Telekom och e-handel, där jag har haft en rad olika roller. Senast kommer jag från CDON där jag var försäljningschef för B2B. Min ambition är att försöka tillföra nya perspektiv på vår kunds köpresa, vässa vårt erbjudande mot marknaden ytterligare och att se till att akademi och näringsliv fortsätter att går hand i hand även framöver.

Vad tilltalar dig med EFL:s varumärke och programutbud?
Varumärket blir väldigt starkt genom kopplingen till Lunds universitet och den höga kvalité som levereras enligt deltagarna – det tilltalar mig oerhört. Sen känns det otroligt inspirerande att få jobba med bredden och djupet i vårt utbud och i vårt nätverk, liksom gentemot många av de företag som jag vet behöver en stark och flexibel kompetensutvecklingspartner.