EFL Skräddarsytt: Nytt program för verksamhetschefer på Region Skåne

På vackra Höörs Gästgifwaregård ägde uppstarten av ett nytt program för verksamhetschefer inom Region Skåne rum. En stor satsning på 17 dagar fördelade över 8 månader.

Tema för uppstarten var personligt ledarskap och systematiskt förbättringsarbete. Under månaderna som följer kommer områden som ledarskap, omvärld, organisation och värderingsstyr ledarskap att behandlas. Under hela programmet kommer resurser från EFL och Region Skåne blandas tillsammans med interna och externa gäster.
– Det är en fantastisk grupp, säger Anna Sjöberg Petersson, ansvarig affärsutvecklare på EFL för programmet. Vilken erfarenhet som vi har förmånen att få samlad i rummet. Det ska vi se till att förvalta på bästa sätt.

Som en förberedelse inför programmet har EFL:s programchef för det här programmet, Ola Mattisson, genomfört individuella intervjuer med alla 16 deltagare för att få en bild av allas bakgrund, erfarenheter och förväntningar inför programmet.
– Planerandet har pågått under lång tid tillsammans med Region Skåne, så det känns fantastiskt att äntligen få starta upp, säger Anna. Ett stort tack till beställarna på Region Skåne som varit så engagerade i planerandet tillsammans med oss. Det är oerhört efterlängtat att vi äntligen är igång! Vi önskar alla deltagare lycka till och jag ser verkligen fram emot att vara en del av det här programmet, avslutar Anna med ett leende. 


EFL Skräddarsytt
På EFL är vi specialister på att skräddarsy unika utbildningsprogram som adresserar din verksamhets specifika utmaningar. Vår spetskompetens sträcker sig allt från ledarskap, affärskunskap, styrelseutveckling till ekonomi och juridik – och en skräddarsydd utbildning kan innehålla ett eller flera ämnesområden, allt anpassat efter era utvecklingsbehov. Vår styrka ligger i att tillsammans med våra kunder bygga akademiskt grundade kunskaper förenad med praktiska insikter och omedelbara verktyg. Läs mer om EFL Skräddarsytt