EFL-teamet förstärks med ny Sales Executive Education

Nu förstärker vi vårt team med en ny Sales Executive Education och välkomnar Pernilla Blomkvist till teamet! Pernilla har tidigare arbetat med försäljning och affärsutveckling på en rad olika bolag, nu senast inom rekryteringsbranschen. 

Välkommen Pernilla! Hur känns det?

Tack så mycket! Det känns toppen att vara på plats här på EFL.

Berätta om din bakgrund och vad du ser mest fram emot att kunna tillföra

Jag är en värmländska som hamnade i Skåne för mer än 20 år sedan och trivs fantastiskt bra här i söder. Bor i Helsingborg med man, två döttrar, två hundar och en häst.  Jag har jobbat med försäljning och affärsutveckling under lång tid och då som bland annat Account Manager, Försäljningschef och Partner Account Manager. Oavsett roll så har det roligaste och mest utvecklande varit att träffa människorna på företagen jag har haft kontakt med. Att lära känna och förstå ett bolag, att skapa långsiktiga relationer och att bygga förtroende är något jag brinner för. Jag hoppas jag kan bidra med positiv energi, nya kontaktytor och många härliga möten med nya och gamla kunder.

Vad tilltalar dig med EFL:s varumärke och programutbud?

Det är mycket som tilltalar mig med EFL bla att man är en stiftelse till Lunds universitet och att de lärare vi har på våra program är lärare från universitetet som är experter inom sina områden. Vårt programutbud är bra, men att vi även kan erbjuda våra kunder skräddarsydda program är något som jag ser som en otrolig fördel. Att få arbeta på ett bolag som jobbar för att främja forskningen och utbytet mellan akademi, näringsliv och offentlig verksamhet kan ju aldrig bli fel.