Politics, Moneymarkets and Return on Investment temat på Leading IMPACT

Politics, Moneymarkets and Return on Investment temat på Leading IMPACT Executive Management and Leadership Programs februari-internat. Digitalisering, klimat, direkta och indirekta risker behandlades kopplat till megatrender och samhällsutveckling var delar av de moment som behandlades.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Februari månads internat innebär att deltagarna på Leading IMPACT Executive Management and Leadership Program nu kommit en tredjedel in i programmet. På agendan för tredagarssammankomsten stod temat ”Politics, Moneymarkets and Return on Investment” under ledning av EFL-medarbetarna Fredrik NG Andersson, Andreas Bergh och Joakim Wernberg.

Deltagarna spelade bland annat rollspel som riksbank och länder, där simulationen handlade om att försöka undvika en finansiell kris. Vidare arbetades det med megatrender och samhällsutveckling kopplat till ekonomi, digitalisering och klimat kryddat med riskanalyser.

Syftet med modulen ”Politics, Moneymarkets and Return on Investment” är att öka deltagarnas förståelse för globala marknader, ekonomisk politik och viktiga tekniska och sociala megatrender som sannolikt kommer att omforma den globala ekonomin i framtiden. Deltagarna arbetar med att göra förutsägelser om makroekonomiska variabler som ränta och växelkurser, samt att använda scenarier för att förbereda sig och sina verksamheter för de stora tekniska och sociala förändringar som kommer at ske under 2020-talet.

Leading IMPACT Executive Management and Leadership Program är ett 15 månader långt program för dig som vill utvecklas med ett av marknadens vassaste nya generationens management- och ledarskapsprogram. Nästa programstart är den 7 oktober 2020.


Läs mer om Leading Impact – Executive Management & Leadership Program:
www.leadingimpact.se

7 snabba frågor om Leading IMPACT

På vilket sätt skiljer sig Leading IMPACT från Executive MBA? Vad är en executive coach och impact-teams? Och vad kan man som deltagare förvänta sig av Leading IMPACT-programmet? Läs intervjun med Stein Kleppestø, managementexpert, forskare samt lärare och utvecklingsansvarig för Leading IMPACT. Läs mer

Vill du veta mer?

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!