Programstart för EFL:s Ledarskap i organisationer

Denna veckan ses deltagarna på EFL:s Ledarskap i organisationer för första gången. Programmet inleds med ett ledarskapsinternat på mysiga Flädie Mat & Vingård. Programansvarig Stefan Sveningsson, som är professor i ledarskap vid Lunds universitet och forskar inom chefsarbete, ledarskap samt strategisk och organisatorisk förändring, introducerar ledarskap i sitt sammanhang. Teorier och modeller blandas med deltagarnas erfarenheter och utmaningar.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kan man lära sig att bli en bra ledare? Är att leda detsamma som att styra? Hur hänger ledarskap ihop med organisation och styrning? På kursen EFL Ledarskap i organisationer sätts ledarskapet i ett sammanhang med strategi, affärsidé och mål. Under en kväll i veckan under våren kommer deltagarna få nya verktyg för att kunna jobba mer strategiskt. Teorier och modeller varvas med case, diskussioner och praktiskt erfarenhetsutbyte.

Utbildningen inleds med ett internat på mysiga Flädie Mat & Vingård, där programansvarig Stefan Sveningsson, som är professor i ledarskap vid Lunds universitet och forskar inom chefsarbete, ledarskap samt strategisk och organisatorisk förändring, introducerar ledarskap i sitt sammanhang. Teorier och modeller blandas med deltagarnas erfarenheter och utmaningar.

Läs mer om EFL:s Ledarskap i organisationer här >>