Programstart för EFL Affärskunskap

Höstens omgång av EFL:s Affärskunskap kickade igång med en heldag om omvärldsanalys med nationalekonomen Pontus Hansson. Under 8,5 torsdagar kommer deltagarna att på ett inspirerande sätt lära sig de företagsekonomiska grunderna. 

EFL:s Affärskunskap, som omfattar 8,5 dagar med träff en gång per vecka, ger deltagarna grunderna i företagsekonomi på ett intressant och inspirerande sätt. Första dagen ägnar deltagarna åt omvärldsanalys på temat ”Företaget och dess omvärld” med nationalekonom Pontus Hansson, som går igenom prissättning, valutakurser och ekonomisk politik. De kommande torsdagar kommer deltagarna att få fördjupa sig inom bland annat extern redovisning, kalkylering, företagsanalys, marknadsföring, strategi – och allt kopplas till deltagarnas egna verksamheter.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Affärskunskap startar nästa gång den 25 mars.

Läs mer om Affärskunskap

Affärskunskap

Affärskunskap är ett utmärkt program för dig, som på ett snabbt och inspirerande sätt vill lära dig att förstå och tala det ekonomiska språket.

Under 8,5 dagar löpande över 10 veckor går vi igenom företagsekonomins byggstenar och ger dig grunder som gör att du känner dig bekväm i ekonomiska samband och resonemang.

Programmet innehåller allt från marknadsföringsstrategier, ekonomiska nyckeltal och redovisning till organisationsmodeller och ledarskapsfilosofier.

Utbildningen anpassas efter deltagarnas egna verksamheter, där era specifika förutsättningar vävs in.

Läs mer om Affärskunskap