Vi söker Säljare Executive Education

Drivs du av att arbeta med försäljning, etablera nya kundrelationer och att skapa affärsmöjligheter samtidigt som du vill jobba med trevliga kollegor på en arbetsplats som präglas av framåtanda, gemenskap, nytänkande och tillväxt? 

EFL Executive Education är regionens starkaste varumärke för utbildningar inom executive education. Vi söker nu efter ytterligare en person med starkt driv, målmedvetenhet och genuint intresse för försäljning. Motiveras du dessutom av utmaningar och att bygga starka och förtroendefulla relationer, då kan denna tjänst vara rätt för dig.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning. Du brinner för att skapa nya affärer och är en förtroendeingivande person som trivs i mötet med nya människor samt har ett stort nätverk. Du ansvarar framförallt för nykundsbearbetning, men kommer även att utveckla och stärka relationer med befintliga kunder. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du som person är orädd inför nya situationer och utmaningar, att du är självgående och känner dig trygg med att ta egna beslut och initiativ för att komma framåt. Du har även goda kommunikativa kunskaper, samt förmågan att prioritera din tid. I arbetet har du kontakt med beslutsfattare på olika chefsnivåer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
– nykundsbearbetning
– utveckla och stärka relationer med befintliga kunder
– rådgivning och affärsutveckling

EFL erbjuder stora möjligheter att påverka och bidra med idéer. Som medarbetare får du ett tydligt mandat och frihet under ansvar. Du får tillfälle att arbeta i ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position som har ett tydligt syfte och goda värdegrunder. Du får en absolut central roll i utvecklingen framåt. Du får även möjligheten att arbeta tillsammans med ett team bestående av Sveriges mest framstående pedagoger, forskare, ämnesexperter och utbildningsdesigners.

Om EFL

Genom ett unikt partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet och med en stark förankring i näringslivet har EFL sedan 1969 utvecklat svenska företag och offentliga organisationer med öppna och företagsanpassade utbildningar inom ledarskap, ekonomi, affärsutveckling, management, marknadsföring, strategi och styrelsearbete. Med program såsom Leading Impact, EFL:s Styrelseprogram med flera är EFL Executive Education ett av regionens starkaste varumärken för utbildningar till yrkesverksamma.

Läs mer om EFL på www.efl.se


Övrig information

Start: tillträde snarast möjligt
Omfattning: heltid
Placering: Lund

Sista ansökningsdag: 15 januari. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansökan till Säljare Executive Education

  • Godkända filtyper: pdf, dox, docx, Max filstorlek: 8 MB.
  • Godkända filtyper: pdf, dox, docx, Max filstorlek: 8 MB.
Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta Magnus!

Magnus Nenzén
Sales Manager Executive Education
046-222 68 41
073-842 86 32
magnus.nenzen@efl.se