Skräddarsydd styrelseutveckling för Lunds Kommuns Parkerings AB

Ledamöterna i Lunds Kommuns Parkerings AB sammanstrålade för sin första sammankomst av totalt fem dagar av styrelseutveckling. Under sensommaren och hösten kommer de tillsammans med EFL att ytterligare utveckla sin styrelses potential med ett skräddarsytt styrelseprogram.  

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hur kan man som styrelse på bästa sätt arbeta för att som styrelse utveckla bolagets långsiktigt hållbara värdeskapande förmåga? Hur arbetar man mest effektivt med interna rutiner för riskkontroll? Hur följs beslut och verksamheten på bästa sätt upp? Hur skapar man förtroende hos ägare och omvärld? Dessa frågor och många fler kommer styrelsen i Lunds Kommuns Parkerings AB under hösten att i EFL:s regi arbeta med för att ytterligare vässa sitt arbete.

Paul Myllenberg, vd för Lunds Kommuns Parkerings AB

– Det är viktigt för oss att alla i styrelsen har en formell utbildning för att kunna verka för bolagets bästa, berättar Paul Myllenberg, vd för Lunds Kommuns Parkerings AB. Det är också vår förhoppning att vi med denna utbildning ännu bättre kan ta oss an de spännande utmaningar vi möter i mobilitetsbranschen framöver.

Under ledning av EFL:s Gertrud Elisabeth Bohlin, Ola Mattisson och Daniel Schale kommer LKPAB i sin satsning att kunna fördjupa sig i en styrelses hantverk och på agendan står bland annat:

  • Styrelsens olika roller, uppgifter och ansvar
  • Det kommunalt ägda bolagets regelmässigt unika situation
  • Ekonomisk information och analys som styrmedel
  • Styrelsens strategiska arbete
  • Kommunikation och mediarelationer
  • Styrelsens värdeskapande roll

Henrik Lundgren, vd, EFL

– Vi är stolta och tacksamma över förmånen att få arbeta med LKP i deras styrelseutveckling och fortsatt viktiga arbete med många spännande möjligheter och utmaningar som väntar, säger EFL:s vd Henrik Lundgren.


EFL Skräddarsytt

På EFL skräddarsyr vi utbildningar för såväl den mindre organisationen som den större multinationella koncernen. Vår spetskompetens sträcker sig allt från ledarskap, affärskunskap, styrelseutveckling till ekonomi och juridik – och en skräddarsydd utbildning kan innehålla ett eller flera ämnesområden, allt anpassat efter era utvecklingsbehov. Vår styrka ligger i att tillsammans med våra kunder bygga akademiskt grundade kunskaper förenad med praktiska insikter och omedelbara verktyg. Läs mer om EFL Skräddarsytt 

Vill du veta mer om EFL Skräddarsytt?

Är du intresserad av att veta hur vi på EFL kan skräddarsy ett unikt utbildningsprogram som adresserar din verksamhets specifika utmaningar?

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!